VEELGESTELDE VRAGEN INSCHRIJVING KOOPAPPARTEMENTEN

Meerdere inschrijvingen op eenzelfde woning?  

Loting door Notariskantoor De Zeeuwse Alliantie.

Tijdstip van inschrijving van belang? 

Nee, het tijdstip is voor de loting NIET van belang. Iedere inschrijver wordt gelijk behandeld.

Wanneer inschrijven?

Inschrijven kan vanaf 14 juli (tijdens de inloopdag). Om mee te kunnen loten dient het formulier uiterlijk op vrijdag 31 augustus vóór 12.00 uur te zijn ontvangen door Makelaardij Westeinde.

Hoe weet ik dat mijn inschrijving is verwerkt?

Binnen een week na ontvangst van het ingevulde en getekende formulier ontvangt u een bevestiging per email van de makelaar. Houd dus uw mailbox in de gaten.

Wanneer weet ik of ik in aanmerking kom voor het appartement van mijn keuze?

Uiterlijk 12 september 2018 ontvangt u bericht over de loting van de makelaar.

Positieve loting, wat nu?

Als u bent uitgeloot wordt u uitgenodigd voor een gesprek. U kunt dan aangeven of u een optie wenst te nemen op de betreffende woning. De optie geldt maximaal 2 weken.

Als ik als nummer 2 of opvolgend wordt geloot?

Als de uitgelote kandida(a)t(en) afziet van verdere onderhandelingen (of na het verlopen van de optietermijn) wordt op volgorde van de lotingslijst een nieuwe kandidaat uitgenodigd.

Inschrijving na 31 augustus 12.00 uur?

Inschrijfformulieren die worden ontvangen ná 31 augustus 12.00 uur worden niet meegenomen in de loting. Deze inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR EEN KOOPAPPARTEMENT?

Download het inschrijfformulier om direct in te schrijven voor een koopappartement in Westerschans. Klik op de knop om het formulier te downloaden. Het ingevulde en ondertekende formulier mag verstuurd worden naar westerschans@makelaardijwesteinde.nl.

U kunt het ook afgeven of verzenden aan: Makelaardij Westeinde, Piet Heinstraat 1, 4461 GL Goes

MEER WETEN?

Heeft u een vraag over  de koopappartementen van Westerschans? Neem contact met ons op. Klik op de knop om naar de contactpagina te gaan.